Comunitat Valenciana

La firma Don Algodón busca socis per a llicenciar productes amb la seua marca

  • La firma Don Algodón, propietat de l'empresa valenciana Secretos Textil, busca expandir-se i col·laborar amb especialistes de diversos segments com a moda, calçat, rellotges de polsera, cascos, ulleres de sol o altres accessoris, tant a nivell nacional com a internacional, per a llicenciar productes amb la seua marca.
Don Cotó
Don Cotó
DON ALGODÓN
Don Cotó

Així ho ha indicat la firma en un comunicat en el qual ha explicat que després de la "bona rebuda" de la primera llicència de Don Algodón en roba de llar, el propietari de Secretos Textil, Vicente Martínez, prepara el desenvolupament d'un pla d'expansió de la marca, al costat de socis estratègics que siguen "líders en la fabricació de cada tipus de producte".

D'esta forma, el gerent de Secretos Textil, que va adquirir la marca Don Algodón per llicenciar-la en diverses categories de producte, busca ara col·laborar amb especialistes de diferents sectors, tant a nivell nacional com a internacional, però que siguen socis i manufactura 'made in Spain' i aires renovats per "adaptar-se als nous temps i seguir creixent amb els seus consumidors actuals". "Som una marca consolidada, però amb una mentalitat totalment nova", ha subratllat.

El pla suposa que les empreses produïsquen sota la supervisió de Secretos Textil a canvi d'un cànon amb l'objectiu de "ampliar progressivament la gamma de productes Don Algodón en el mercat", i que la firma "torne a ser referent en la moda i els complements", ha assenyalat Vicente Martínez.

Pel que fa als socis amb els quals vol aliar-se Don Algodón, Vicente Martínez ha precisat que la seua intenció és aliar-se amb "empreses que fabriquen productes de qualitat, amb experiència en el seu segment, que s'enfoquen molt al disseny, i amb un important compromís social".

De moment, la firma ha tancat ja la llicència de bosses amb Blue Bag i amb la marca castellonenca de pijames Aznar Textil, i la de roba interior Fevitex per a accedir, mitjançant este tipus d'acords, a altres segments de mercat dins del món de la moda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento