Les màximes baixaran fins als 10 graus a València en tallar-se el vent de ponent

Les màximes baixaran fins als 10 graus a València en tallar-se el vent de ponent

Les màximes baixaran fins als 10 graus a València en tallar-se el vent de ponent
Les màximes baixaran fins als 10 graus a València en tallar-se el vent de ponent (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • Les temperatures màximes registraran este dimarts un descens en tallar-se el vent de ponent que serà més acusat en el litoral de València, on poden caure fins a quasi 10 graus respecte a la jornada d'ahir, segons l'Agència Estata del Meteorologia (Aemet).

Així, si en la ciutat de València este dilluns va arribar a la temperatura de 36,2ºC, esta jornada no es preveu que es superen els 27ºC i a la Comunitat Valenciana el mercuri no passarà de 30ºC. Per la seua banda, les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis en general.

Per la seua banda, l'interior nord de Castelló està en avís groc

per forts vents que poden arribar als 80 km/h, tot i que disminuiran a la vesprada. En la resta, el vent bufarà variable fluix, tendint a component est i brises durant les hores centrals del dia.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3132060/0/les-m-ximes-baixaran-fins-als-10-graus-val-ncia-tallar-se-vent-ponent/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios