Comunitat Valenciana

La Diputació d'Alacant estudia recórrer el procés de selecció d'Àpunt per un "possible frau"

  • El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, s'ha mostrat "molt preocupat" per l'engegada de la nova televisió autonòmica valenciana, Àpunt, perquè, al seu juí, existixen dubtes sobre que en el procés de selecció de personal s'estiga donant un "possible frau". Per açò, ha anunciat que la institució estudia recórrer el procés per a defendre "la destinació dels impostos dels alacantins".
Imatge de la CVMC
Imatge de la CVMC
CVMC
Imatge de la CVMC

En atenció als mitjans, després de reunir-se amb l'associacions de pares Concapa i FAPA Gabriel Miró, Sánchez ha manifestat: "Veure el que hem llegit en els mitjans i d'un possible frau en el procés de selecció de personal que va a treballar en eixa televisió, des de la Diputació estem estudiant jurídicament la possibilitat de recórrer el procés de selecció".

La corporació provincial, ha advertit, recorreria el procés en "defensa legítima de l'interés públic que té la Diputació per a defendre la destinació dels impostos de tots els alacantins", i ha sostingut: "No ens pareix seriós ni rigorós el que s'està veient en els mitjans d'un possible frau en els processos de selecció del personal d'esta nova televisió".

Preguntat sobre en què consistiria el suposat frau, Sánchez ha argumentat que "s'ha vist en els mitjans" i que s'està estudiant. "Quan tinguem més informació farem públic exactament on veiem que s'està produint un frau en este procés", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento