Comunitat Valenciana

El Palau de la Música proposa un setembre amb concerts i concursos internacionals

  • El 23 a les 19h. se celebrarà un concert gratuït a la plaça de l'Ajuntament de València amb motiu del 30 aniversari del Palau de la Música i 75 de l'Orquestra.
  • El grup de pop-rock Tardor presentarà en directe el seu nou disc, 'Patraix', el pròxim dijous 29 de setembre a la Sala Rodrigo.
  • També estan programats el XX Concurs Internacional de Piano de València 'Premi Iturbi' i la final del LI Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega.
Orquestra de València
Orquestra de València
PALAU DE LA MÚSICA DE VALÈNCIA
Orquestra de València

El Palau de la Música de València proposa un setembre musical amb tres concerts per a tots els públics -dos en l'auditori valencià i un altre a l'aire lliure en la plaça de l'Ajuntament- i concursos internacionals, com el XX Concurs Internacional de Piano de València 'Premi Iturbi'. L'Orquestra de València participarà este divendres en la final del LI Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega, que se celebrarà en localitat de Benicàssim (Castelló), segons ha informat el Palau en un comunicat.

D'esta manera, la formació simfònica valenciana inicia el mes de setembre preparant la seua participació en dos prestigiosos concursos, com és el Tárrega i també en el XX Concurs Internacional de Piano de València 'Premi Iturbi', que es desenvoluparà en el Palau de la Música del 12 al 23 de setembre. Però també amb tres concerts per a tots els públics, dos en l'auditori valencià dins del cicle gratuït de 'L'estiu al Palau' i un altre a l'aire lliure en la plaça de l'Ajuntament.

Un inici de temporada amb programes que combinen el vessant internacional i valencià, amb directors i solistes valencians com Salvador Sebastià, José Miguel Rodilla, Francisco Valero-Terribas i Adolfo Bueso, que per a la presidenta del Palau, Glòria Tello, "demostra la qualitat i versatilitat de les professores i professors de l'Orquestra de València, que enguany compelix el seu 75 aniversari i que en esta temporada d'abonament, és la gran protagonista amb brillants formacions i solistes internacionals".

Este divendres, a les 22.00 hores i sota la direcció de Salvador Sebastià, estarà present en la final del LI Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega, on té previst interpretar els concerts per a guitarra de Villalobos, Castelnuovo-Tedesco i altres obres de Bacarisse i Ponce. El divendres 15, les 19.30 hores, dins del cicle 'L'estiu al Palau', baix la direcció de José Miguel Rodilla, interpretarà 'La vida breve' i 'Noche en los Jardines de España', de Manuel de Falla, amb el pianista Adolfo Bueso, i els 'Cuadros de una exposición' de Modesto Mussorgski. El 21 i 22 participarà en la final del XX Concurs Internacional de Piano de València 'Premi Iturbi', baix la direcció de Bruno Aprea.

Concert gratuït a l'aire lliure

El dissabte 23 les 19.00 hores, el públic podrà gaudir d'un concert gratuït a l'aire lliure, en la plaça de l'Ajuntament de València, amb motiu del 30 aniversari del Palau de la Música i 75 de l'Orquestra. I conclouran els concerts de setembre, el divendres 29 a les 19.30 hores, en l'últim programa del cicle 'L'Estiu al Palau', amb una Gala Lírica dirigida per Francisco Valero-Terribas i on participarà l'Orfeó Universitari de València.

D'altra banda, torna el cicle de Rock pop al Palau amb l'actuació en acústic de 'Cooper', el 24 de setembre en la Sala Rodrigo, on Alejandro Díez repassarà la seua trajectòria al capdavant de Los Flechazos i Cooper. I també Tardor, que presentarà el seu nou disc 'Patraix' el 28 de setembre, també en la Sala Rodrigo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento