Comunitat Valenciana

Puig viatja este divendres a Alemanya i es reunirà amb responsables del Bundesrat i de Thyssenkrupp

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, realitza este divendres un viatge institucional a Berlín, on, entre altres activitats, es reunirà amb els directius de l'empresa Thyssenkrupp Thomas Schlenz i Klaus Bailer, i amb responsables del Bundesrat.

La companyia siderúrgica alemanya va decidir el desembre passat reobrir la seua filial Galmed de la localitat valenciana de Sagunt (València), la qual cosa ha permès la recuperació més de 500 llocs de treball a la Comunitat, ha recordat la Generalitat en un comunicat.

El president farà un seguiment del conveni que es va firmar aleshores amb la multinacional en matèria de Formació Professional, l'objecte de la qual era la implantació del model del centre de formació de Thyssenkrupp en la ciutat alemanya de Duisburgo.

D'altra banda, Puig, convidat pel president de la República Federal d'Alemanya, Frank-Walter Steinmeier, anirà a la vesprada a la recepció de l'anomenada 'festa del ciutadà' en la residència oficial d'est, el Palau Bellevue.

A més, mantindrà al matí una reunió de treball amb el director adjunt del Bundesrat, Georg Kleeman, en esta seu parlamentària. El president intercanviarà amb el director adjunt del Bundesrat informació sobre el funcionament de la cambra territorial i la seua representació dels lands alemanys, així com sobre el sistema de finançament d'estes administracions.

A continuació, Puig acudirà a l'ambaixada a un menjar amb l'ambaixadora d'Espanya a Alemanya, Victoria Morera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento