Comunitat Valenciana

Jutgen els dos menors acusats de la mort del jove desaparegut el dia de Reis a Castelló

  • El jutjat de Menors de Castelló ha començat a jutjar este dijous els dos menors que van ser detinguts per la mort d'un jove que figurava com desaparegut des del dia de Reis d'enguany, el cos del qual sense vida va ser trobat uns dies després enterrat en un hort situat en el Camí d'En Riera de la capital de la Plana.
Fotos
Fotos
EUROPA PRESS
Fotos

A més d'estos dos menors, que tenien 14 i 17 anys en aquell moment, va ser detingut un jove major d'edat pels mateixos fets.La vista oral, que ha començat este dijous amb les declaracions d'acusats i testimonis, s'està celebrant a porta tancada. Este divendres declararan els pèrits i previsiblement el juí quedarà vist per a sentència el dilluns, dia reservat perquè les parts defenguen els seus informes.

Familiars i amics de la víctima s'han citat en la Ciutat de la Justícia de Castelló abillats amb samarretes en les quals es podia veure la foto del jove mort i algun cartell en el qual es llegia 'Justícia per a Maiquel'.

El pare de la víctima, Miguel, ha assegurat als mitjans de comunicació presents que, si fóra possible, ell demanaria una condemna de cadena perpètua per als menors acusats, i ha apuntat que amb l'actual llei "se'ls està dient als menors que poden matar i fer el que vullguen, doncs no passa res". A més, ha lamentat que la condemna la complixen en internats que, en la seua opinió, pareixen "hotels de cinc estreles".

Miguel ha assenyalat que no va a acceptar cap tipus d'acord amb els lletrats dels menors, doncs "jo no vull res d'esta gent, sinó justícia". El pare de la víctima ha explicat finalment que no ha rebut cap disculpa ni gest de penediment per part dels menors ni de les seues famílies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento