Comunitat Valenciana

Detingudes dos bandes per assaltar un domicili i robar en una obra a Alacant

  • Agents de la Policia Nacional va detindre el dimecres a la vesprada sis persones, de dos bandes, investigades per la seua vinculació en diversos delictes de robatori amb força en les coses, segons ha informat la Prefectura Superior.
Un agente de la Policia Nacional.
Un agente de la Policia Nacional.
ARCHIVO
Un agente de la Policia Nacional.

Els arrests es van dur a terme a les 17.00 i a les 22.00 hores. Es tractava de dos bandes diferenciades entre si i formades per tres membres cadascuna d'elles. Uns van ser sorpresos mentre assaltaven un habitatge i els altres quan acabaven d'apoderar-se d'una gran quantitat de material d'un edifici en construcció.

La primera banda va ser envoltada pels agents en l'interior d'un habitatge, per la qual cosa es van entregar. La primera intervenció es va dur a terme arran de la telefonada d'un testimoni a la Sala Operativa del 091

que va veure com tres persones irrompien en el domicili del seu veí.

Immediatament una patrulla es va presentar en el lloc i va sorprendre dos persones en l'interior de l'habitatge i una en l'exterior. Quan els assaltants es van adonar de la presència policial van tirar el pestell de la finca tancant-se en el seu interior i van intentar buscar com escapar del lloc sense ser detinguts. No obstant açò, la policia va envoltar l'habitatge i els assaltants tancats en el seu interior van haver d'entregar-se als agents.

Poques hores més tard es van dur a terme altres tres detencions per robatori amb força. A les poques hores de produir-se la detenció de la primera banda, una altra telefonada va alertar els agents que s'estava produint un robatori en l'interior del recinte d'un edifici en obres.

Ràpidament la Bridada de Seguretat Ciutadana va desplegar diverses patrulles per la zona localitzant als voltants un subjecte que estava introduint material en una furgoneta, el qual, en advertir la presència policial es va ficar en el vehicle i va emprendre la marxa. Als pocs metres la Policia li va donar l'alt.

En la furgoneta circulaven tres persones, i la mateixa, estava abarrotada de material sostret de l'obra, per la qual cosa els ocupants van ser detinguts per la seua participació en un delicte de robatori amb força en les coses.

SENSE CARNET

A més, quan els agents van detindre el vehicle i van comprovar les identitats dels ocupants van comprovar que el conductor mancava de permís de conduir, per la qual cosa també se li va imputar un delicte contra la Seguretat del Trànsit.

Finalment el dia va culminar amb la detenció de sis persones i la desarticulació de dos bandes dedicades al robatori amb força en la ciutat d'Alacant.

Els detinguts, amb edats compreses entre els 33 i 44 anys d'edat, tres d'ells de nacionalitat romanesa i altres tres espanyola van ser posats al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento