Comunitat Valenciana

L'exposició de l'IVAJ #noemtoqueselwhatsapp arriba a cinc municipis al setembre

  • Aquest recurs "busca previndre la violència contra les dones i rebutjar les conductes masclistes", explica el secretari general de l'IVAJ.
  • Reuneix fotografies fetes per joves i seleccionades en el concurs convocat amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.
  • La mostra es complementa amb una guia didàctica de la col·lecció 'M'importa', pel que el projecte s'insereix en un desenvolupament pedagògic.
L'exposició de l'IVAJ #noemtoqueselwhatsapp arriba a cinc municipis al setembre
L'exposició de l'IVAJ #noemtoqueselwhatsapp arriba a cinc municipis al setembre
IVAJ
L'exposició de l'IVAJ #noemtoqueselwhatsapp arriba a cinc municipis al setembre

L'exposició fotogràfica #noemtoqueselwhatsapp de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) s'exposa al llarg d'este setembre en les localitats de Bétera, Benidorm, Loriguilla, Elda i Godella, segons ha informat la Generalitat en un comunicat. La mostra és un recurs educatiu en valors de convivència i igualtat que reuneix les fotografies seleccionades en el concurs convocat per l'IVAJ entre joves de 14 i 30 anys amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Sobre este tema, el secretari general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha explicat que "no és una exposició convencional" ja que "posa a la disposició d'ajuntaments, centres educatius i associacions, un recurs que busca previndre la violència contra les dones i rebutjar les conductes masclistes" amb un format de ràpida instal·lació a través de 20 panells on s'estructuren les fotografies que denuncien la violència i revindiquen el respecte i la llibertat.

Una de les novetats és que es complementa amb una guia didàctica de la col·lecció 'M'importa', de manera que la visita no consisteix solament a observar o mirar unes fotografies, sinó que s'insereix en un desenvolupament pedagògic que parteix de situacions de control i maltractament, en les quals la dona està vigilada o humiliada per a avançar en la detecció i la recuperació i que predominen accions d'igualtat, tot açò construït a partir de fotos realitzades per joves i grups de joves.

Calendari expositiu de setembre

El calendari expositiu s'inicia del 4 al 10 de setembre en col·laboració amb l'Ajuntament de Bétera, en la seu de l'ajuntament vell en el carrer Major, 12, de la localitat. Posteriorment, viatjarà a Benidorm, on romandrà del 10 al 18 de setembre en seu municipal en la plaça de Reis d'Espanya, 1. Del 19 al 30 de setembre serà el torn de l'Ajuntament de Loriguilla, on la Casa de la Joventut, situada en l'avinguda de l'Oest, acollirà l'exposició. Elda acollirà l'exposició en l'IES Valle d'Elda en la Carretera de Sax, 37 del 25 al 29 de setembre, i l'Ajuntament de Godella oferirà la mostra en la Casa de Cultura Xicranda, en el carrer Manuel Tomás, 2, del 25 de setembre al 8 d'octubre.

Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l'exposició al correu cultura_ivaj@gva.es En el lloc web de l'IVAJ consultar ací s'actualitza un calendari amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento