Comunitat Valenciana

CSI·F reclama a Educació que dote de més personal als departaments organitzatius de la Conselleria

  • CSI·F ha reclamat a la Conselleria d'Educació que "reforce" diferents departaments organitzatius la tasca dels quals resulta "fonamental" durant tot l'any i, especialment, en èpoques d'estructuració del curs que comença la setmana vinent. La central sindical ha explicat en un comunicat que servicis com a personal, registre d'entrada o servicis jurídics, per posar alguns exemples, es troben "especialment saturats".

Segons el sindicat, l'inici de curs "comporta una elevada càrrega de treball organitzativa, amb tasques com a adjudicació de vacants, de comissions de servicis o resolució de sexennis, entre moltes que se sumen a les tasques habituals".

Esta circumstància provoca que els empleats públics destinats a estos servicis "es troben sobrecarregats i hagen de superar amb escreix la seua jornada per a tractar de traure endavant l'elevat volum de treball".

CSI·F urgix Conselleria d'Educació a reforçar amb "més personal" estos departaments, principalment en els dies previs i durant l'inici de curs, perquè puguen dur a terme la seua tasca. El sindicat recalca que la tasca d'estos professionals resulta "fonamental" per a regular i organitzar tota l'estructura de personal i reclama, a més, que la dotació de reforços es duga a terme "amb celeritat i transparència".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento