Comunitat Valenciana

Andoni Ferreño i Carla Hidalgo obrin temporada al Talia amb la comèdia 'Qué importan 10 años!'

  • L’obra, escrita pel dramaturg francés Alil Vardar i adaptada a l’espanyol per Ferreño, estarà en cartell fins al 10 de setembre.
  • ‘Qué importan 10 años!’ és una comèdia que conta la història d’un matrimoni que porta 50 anys casats.
  • Es tracta d'un "espectacle ple de ritme, humor i gags" amb el qual el públic "es va a sentir molt identificat".
Andoni Ferreño y Carla Hidalgo en la presentación
Andoni Ferreño y Carla Hidalgo en la presentación
EUROPA PRESS
Andoni Ferreño y Carla Hidalgo en la presentación

El Teatre Talía reobri aquest dimecres la temporada d'espectacles amb 'Qué importan 10 años!', una comèdia "satírica" i "de ritmes trepidants" sobre el matrimoni, que romandrà en cartell fins al 10 de setembre. L'obra, escrita originalment pel dramaturg francés Alil Vardar i adaptada a l'espanyol per Andoni Ferreño, té com a protagonistes a aquest últim i a l'actriu Carla Hidalgo.

Així ho han indicat en roda de premsa els protagonistes de l'obra, els qui han assegurat que es tracta d'un "espectacle ple de ritme, humor i gags" amb el qual el públic "es va a sentir molt identificat".

Els actors espanyols interpretaran a Alec i Lisa, un matrimoni que porta 50 anys casats. Quan estan més prop del final que del principi, comencen a gaudir del que ells denominen "el millor regal que els ha fet la vida: els seus records".

L'espectacle recorre els records que tenen a veure amb els seus primers deu anys de relació, així com la primera vegada que es van conèixer, la seua primera cita, els fills o els problemes conjugals. Es tracta de "una comèdia visual, de text modern i original, on interpretació i espectacle van de la mà".

La música jugarà un paper fonamental en l'obra i acompanyarà les escenes matrimonials amb temes del grup nord-americà Eagles i altres cançons que acompanyaran "els alts i baixos" dels protagonistes i els seus diàlegs.

"Divertir a la gent"

L'actor Andoni Ferreño, conegut pel seu treball en cinema i televisió, ha assegurat que l'objectiu és "divertir a la gent" i que, malgrat que en el gènere està tot explicat, "l'important no és el que s'explica, sinó com s'explica".

Per a la presentadora i actriu, Carla Hidalgo, que interpreta a un personatge "que va voler ser artista i no va poder", "l'espectador es va a veure reflectit" en les escenes de rutina que porten "a la comicitat". Hidalgo ha destacat el paper de la música en l'obra, que ajuda a "clavar els records dels protagonistes en l'hipotàlem".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento