Comunitat Valenciana

Els valencians gastaran una mitjana de 236 € en la 'tornada al col·le', segons un estudi

  • La xifra suposa un 36% més que el curs passat.
  • El 25,5% dels valencians pensa destinar un major pressupost.
  • L'Observatori Cetelem ha realitzat l'enquesta.
Libros de texto de Infantil y Primaria en el aula de un colegio.
Libros de texto de Infantil y Primaria en el aula de un colegio.
EUROPA PRESS
Libros de texto de Infantil y Primaria en el aula de un colegio.

Els valencians gastaran enguany una mitjana de 236 euros en la 'tornada al col·le', la qual cosa suposa un 36% més que el curs passat i un 1% més que el conjunt nacional, segons l'edició especial de l'Observatori Cetelem sobre les intencions de compra.

A la pregunta "Com espera que siga la despesa d'enguany de cara a la tornada al col·le?" el 58% dels valencians enquestats pensa gastar el mateix en les seues compres relacionades amb el retorn a l'escola, enfront del 59% de la mitjana nacional.

D'altra banda està el 25,5% dels valencians que pensa destinar un major pressupost a aquestes compres, la qual cosa suposa un increment de 10 punts percentuals respecte a l'any anterior.

En el costat oposat de la mostra realitzada per Cetelem es troben el 16,7% que esperen poder gastar menys en les compres de material i equipament escolar.

El 'top 3' de productes amb major intenció de compra de cara a aquestes dates són, com en anys anteriors, el material escolar, els llibres i la roba.

Les dades comparatives i les reflexions analitzades en aquesta edició especial de l'observatori s'han obtingut a partir de la realització d'una enquesta online realitzada per l'empresa Investmarket. La grandària de la mostra ha sigut de 1.000 enquestes amb representativitat nacional i a nivell de sis comunitats (Catalunya, País Basc, Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia i Andalusia).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento