Comunitat Valenciana

Medusa Festival preveu reunir 160.000 assistents en una edició amb més underground

  • Les previsions apunten a un augment del 10% en el nombre d’assistents.
  • La zona musical tindrà una capacitat per a més de 50.000 assistents al dia.
  • En l’escenari principal, ‘Gorillaz Kingdom’, l’organització ha invertit un milió d’euros.
Escenario principal del Medusa festival
Escenario principal del Medusa festival
MEDUSA FESTIVAL
Escenario principal del Medusa festival

El Medusa Festival, que se celebrarà en la platja de Cullera (València) del 9 al 15 d'agost, preveu reunir a unes 160.000 persones, un 10% més que el passat any, en una edició en la qual, per primera vegada, tindrà "més pes la música underground que la comercial" i on tota la decoració girarà entorn del tema 'Jungle Carnival' que recrearà la selva i la naturalesa salvatge.

Així ho han destacat els responsables del certamen, que viurà les seues jornades centrals els dies 10, 11 i 12 d'agost, quan la música sonarà de 18.00 a 07.00 hores, en els tres escenaris que l'organització ha disposat. A més enguany s'ha reordenat el mapa del recinte i la zona musical tindrà una capacitat per a més de 50.000 assistents al dia i, com a novetat, l'escenari principal mirarà al riu, i no cap al mar.

L'àrea d'acampada -que estarà habilitada del 9 al 15 d'agost- està preparada per a albergar a 13.000 persones després de ser ampliada aquesta primavera en 10.000 metres quadrats addicionals en resposta a la "pressió" dels fans per a habilitar més places.

L'ingredient del Medusa que més expectació desperta en aquesta ocasió és la seua Main Stage, que portarà el nom de 'Gorillaz Kingdom', en el qual l'organització invertirà prop d'un milió d'euros. Es tracta de l'escenari "més sofisticat mai alçat a Espanya", de 112 metres d'ample i 30 d'alt equipat amb les últimes tecnologies i abundant pirotècnia que usant peces d'art faller de Fede Alonso, recrearà un agrest paisatge selvàtic amb figures d'animals salvatges i frondosa vegetació.

En aquest escenari, manaran els sons més comercials, amb superestrelles mediàtiques que han sigut reconegudes com a millors dj del món: l'holandès Hardwell i els belgues Dimitri Vegas & Like Mike, a més també estaran Alesso o Steve Aoki. L'escenari Resonance albergarà la programació techno i oferirà un disseny futurista amb un gran desplegament tecnològic. Enguany, aquest escenari es trasllada a l'espai que en altres anys ocupava l'àrea Indie/ Live, és a dir, més prop de la platja.

Per a albergar la programació de música 'remember' en el moment "més dolç" d'aquest gènere en l'última dècada, l'escenari 'Shark Attack' desplegarà una decoració divertida i molt mediterrània. La seua peça central és el cap del tauró que va protagonitzar el Main Stage en 2015. Per als amants d'aquest gènere musical, Medusa desplegarà els dies 11 i 12 d'agost "el major cartell d'artistes" que sonaven en les discoteques i els estels de l’Eurodance dels 90 i principis de 2000.

Programacions especials

Una de les programacions especials que es durà a terme serà "la llegendària festa underground" 'Circoloco' que és una festa impredictible que té lloc cada dilluns de l'estiu en la discoteca eivissenca DC-10 i aglutina tota l'essència anàrquica i hedonista de la illa blanca. Comandats per The Martinez Brothers, Marcel Dettmann, Ben Klock, Jackmaster i Davide Squillace, entre uns altres, actuaran el 10 d'agost en l'escenari Resonance.

D'altra banda, 'Space On Tour' el club amb més prestigi de la illa blanca arriba al festival i l'esperit i la música d'aqueixa gran institució musical estarà a càrrec de Steve Lawler, Stefano Noferini, Neverdogs, Els Suruba i Wally López com a ambaixadors de la marca.

I finalment, com a programacions especials també, tres segells discogràfics de gran pes en el panorama electrònic mundial celebraran festes temàtiques en Medusa. Es tracta de Smash The House, el segell dels dj belgues Dimitri Vegas & Like Mike; Axtone, del dj suec Axwell, especialitzat en Progressive House; i Barong Family, del duo holandés Yellow Claw, amb fama mundial de fusionar sons molt contundent com el Trap, Bass o Hardstyle.

A més de l'oferta musical, i amb la finalitat de "obrir una finestra de visibilitat des de Cullera al món", el certamen ha convidat a mig centenar d’'influencers', com youtubers i instagramers amb milions de seguidors. Hamza Zaidi, TheShooterCoC, Bytarifa, WhiteZunder i Kalathras Zone són alguns dels noms.

Medusa Festival a Mèxic

A més, al març de 2018, Medusa Festival arribarà a Puebla (Mèxic), on se celebrarà una edició "amb els ingredients que l’han convertit en un fenomen musical en el sud d'Europa: els millors dj del món, diversitat d'estils dance i una proposta de fantasia per a captivar la imaginació dels assistents", han conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento