Comunitat Valenciana

El TSJCV dóna la raó a la Generalitat i rebutja el recurs contra el PGOU de Guadassuar

  • La Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha desestimat el recurs interposat contra l'aprovació definitiva del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) del municipi de Guadassuar, acordat per la Comissió Territorial d'Urbanisme de València en 2013.

Els magistrats de la Secció Primera recolzen així la decisió de la Generalitat Valenciana i desestimen el recurs presentat per l'Ajuntament de l'Alcúdia, que demanava la nul·litat de la planificació de la xarxa viària que establix el PGOU per a accedir des de l'autovia A7 fins al polígon industrial La Garrofera. Sol·licitaven, igualment, que es declarara nul·la la tipologia d'activitats permeses pel pla en este polígon, informa l'alt tribunal valencià en un comunicat.

En la seua resolució, la sala conclou que, respecte als accessos des de l'autovia, l'Ajuntament de L'Alcúdia "no ha acreditat que la decisió del planificador siga, en el particular examinat, errònia o arbitrària, o s'allunye dels interessos generals al fet que l'Administració ha de servir".

Pel que fa a les activitats permeses en la zona, el Tribunal estima que "tampoc en este punt ha justificat l'actor de forma bastant que la decisió del planificador incórrega en error o arbitrarietat o siga contrària a l'interés públic".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento