Comunitat Valenciana

Ferit un home amb cremades en explotar una botella de gas en un restaurant d'Alcossebre

  • Un home d'uns 40 anys ha resultat ferit amb cremades de segon grau a causa de l'explosió d'una botella de gas en un restaurant de la localitat d'Alcossebre (Castelló).
Explosió d'una botella de gas en Alcossebre
Explosió d'una botella de gas en Alcossebre
SIAB
Explosió d'una botella de gas en Alcossebre

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), el sinistre s'ha produït al voltant de les 11.25 hores d'este dimecres, en un bar situat en el carrer de les Campanetes del municipi castellonenc.

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat un metge del centre de salut del municipi, una Unitat de Suport Vital Bàsic (SVB), una Unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), així com l'helicòpter medicalitzat de la Generalitat Valenciana.

L'equip mèdic de la SAMU ha assistit l'home per cremades de segon grau en la cara i els braços. Una vegada estabilitzat ha sigut traslladat en helicòpter medicalitzat fins a la unitat de cremats de l'Hospital La Fe de València, segons fonts del CICU.

Per la seua banda, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló han detallat que el sinistre s'ha produït a causa que ha explotat una botella industrial de gas propà i que l'incident ha quedat controlat poc abans de les 13.00 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento