Comunitat Valenciana

Mor un camioner i un altre resulta ferit després d'incendiar-se dos camions en l'A-7 a Nules

  • Un camioner ha mort per cremades i un altre, de 54 anys, ha resultat ferit amb policontusions després d'incendiar-se dos camions en un accident de trànsit en l'A-7 a l'altura del municipi castellonenc de Nules, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Dos camiones se incendian tras una accidente de tráfico en Nules
Dos camiones se incendian tras una accidente de tráfico en Nules
BOMBEROS CASTELLÓN
Dos camiones se incendian tras una accidente de tráfico en Nules

El succés s'ha produït sobre les 13.00 hores d'este dimarts, quan ha tingut lloc un accident de trànsit en el quilòmetre 277 de l'A-7 a Nules que ha provocat que dos camions s'incendiaren, un conductor morira i una altra persona resultara ferida.

Fins al lloc s'ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una altra del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) que ha assistit el conductor ferit per policontusions que no ha hagut de ser traslladat al centre sanitari, segons el CICU.

Així mateix, l'equip mèdic del SAMU ha assistit un bomber del Consorci Provincial, de 49 anys, per traumatisme acústic que, posteriorment, ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana de Vila-real.

A més, en la zona treballen en l'extinció del foc quatre dotacions de bombers del parc de la Plana Baixa, segons han indicat Bombers del Consorci de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento