Comunitat Valenciana

Mor una persona i una altra resulta ferida després d'incendiar-se dos camions en l'A-7 a Nules

  • Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida després d'incendiar-se dos camions en un accident de trànsit en l'A-7 a l'altura del municipi castellonenc de Nules, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Dos camions s'incendien després d'una accident de trànsit a Nules
Dos camions s'incendien després d'una accident de trànsit a Nules
BOMBEROS CASTELLÓN
Dos camions s'incendien després d'una accident de trànsit a Nules

El succés s'ha produït sobre les 13.00 hores d'este dimarts, quan hi ha hagut un accident de trànsit en el quilòmetre 277, sentit nord, de l'A-7 a Nules que ha provocat que dos camions s'incendiaren, segons el Centre de Gestió de Trànsit (CGT).

Com a conseqüència de l'accident, una persona ha mort i una altra ha resultat ferida. A més, també s'ha assistit a un bomber que ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana, segons el CICU.

Fins al lloc dels fets s'hi han mobilitzat quatre dotacions de bombers del parc de la Plana Baixa per a les tasques d'extinció, segons han indicat Bombers del Consorci de Castelló.

Així mateix, hi ha en la zona una dotació de bombers forestals de la Generalitat ja que el foc dels camions ha provocat un incendi de vegetació en la cuneta, segons el Consorci de bombers de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento