Comunitat Valenciana

Puig considera "molt positiu" l'assistència de Sánchez a la inauguració del 13 Congrés del PSPV

  • El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha considerat "molt positiu" que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, haja confirmat la seua assistència a la inauguració del 13 Congrés del PSPV, que se celebrarà el divendres 28 de juliol en la Institució Firal Alacantina (IFA) a Elx, i en el qual es ratificarà a Puig com a líder dels socialistes valencians.
Ximo Puig
Ximo Puig
EUROPA PRESS
Ximo Puig

Així ho ha indicat el també president de la Generalitat Valenciana als mitjans de comunicació, abans de participar en la presentació de l'estudi 'Impacte econòmic dels ports de l'Autoritat Portuària de València en 2015', acompanyat pel president de l'APV, Aurelio Martínez, i el de Ports de l'Estat, José Llorca, en ser preguntat per l'assistència de Sánchez al 13 Congrés del PSPV.

Sobre este tema, Puig ha assenyalat que és "positiva la visita del secretari general del PSOE". "Crec que que és molt positiu que inaugure el nostre congrés", ha subratllat.

Pedro Sánchez va confirmar la seua participació al 13 Congrés del PSPV este divendres, després que el dijous fonts socialistes apuntaren que Sánchez estava estudiant la seua assistència al Congrés que depenia de la seua agenda política.

Eixe mateix cap de setmana, el diumenge, el secretari general del PSOE assistirà a la clausura del congrés regional del PSOE-A, a Sevilla, on acompanyarà Susana Díaz en la seua reelecció com a secretària general dels socialistes andalusos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento