Comunitat Valenciana

El PP paga 625.000€ del deute amb Fira València pel Congrés Nacional de 2008

  • "Hui s'ha aconseguit que el PP retorne els diners que devia a Fira", ha dit Ribó,"després que el PP s'haja vist acorralat per la justícia".
  • "Hem aconseguit que els retornen. Ens queda encara molt de treball perquè retornen tot el robat i malgastat. I ho aconseguirem", assegura el primer edil.
  • La Justícia va condemnar el Partit Popular a abonar 568.511 euros a Fira de València, més els interessos corresponents, per fer ús de les instal·lacions.
Fira València
Fira València
GVA
Fira València

El PP ha fet efectiu el pagament de 625.000 euros pel deute contret amb Fira València per la celebració del Congrés Nacional del partit de 2008, en el qual Mariano Rajoy va ser designat candidat a la presidència del Govern, segons ha anunciat l'alcalde de València i president del patronat de la institució firal, Joan Ribó. El Jutjat de Primera Instància número 1 de Madrid va condemnar el Partit Popular a abonar 568.511 euros a Fira de València, més els interessos corresponents, per la cessió del recinte firal al juny de 2008.

Ara, el primer edil valencià, Joan Ribó, ha manifestat la seua "satisfacció", ja que "hui s'ha aconseguit que el PP retorne els diners que devia a Fira". "Són 625.000 euros que el partit de Rajoy per fi retorna als valencians, després que el PP s'haja vist acorralat per la justícia", ha agregat. "Vam vindre a governar València des de l'eficàcia i l'honradesa, pensant en les persones i en tots els barris. I li vam dir als valencians que no anàvem a parar fins que els anteriors governants que van robar o van malbaratar els diners públics no retornaren fins a l'últim cèntim", ha asseverat Ribó.

L'alcalde ha declarat que "estem acostumats a veure com cada acte de partit que va organitzar el PP està esguitat per l'aprofitament il·lícit dels béns públics, o per trames corruptes com la Gürtel. Que retornen els diners ja. I si no ho fan, continuarem sent nosaltres els que els obliguem a ells: investigant, destapant les seues corrupteles i anant als tribunals perquè ho facen, com hem fet fins ara".

Un "simpa"

"El nostre màxim interés -ha prosseguit- és millorar cada dia la vida dels valencians, i ho fem tot i que el PP va deixar les arques públiques buides i amb deutes multimilionaris amb els seus capritxos, amb el seu servilisme als amiguets del PP, i amb les seues corrupteles. Rajoy va ser triat candidat del seu partit a les eleccions en un congrés que va fer a València, i pensava que podia fer un 'simpa' -sense pagar- i anar-se'n tan tranquil. No ho permetrem. Els diners dels valencians són sagrats. Hem aconseguit que els retornen. Ens queda encara molt de treball perquè retornen tot el robat i malgastat. I ho aconseguirem".

Finalment, ha remarcat que, "per fi Fira València funciona com toca, i té un balanç econòmic positiu". "La seua missió és la de dinamitzar l'economia valenciana, i estem treballant dur per a açò. Fira València és de tots els valencians i siga qui siga el que utilitze els seus recursos, ha de fer front a les seues obligacions", ha rematat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento