Comunitat Valenciana

El cartell de l'Arenal Sound a Vila-real confirma a Friedrick, Montefuji, Plum i Polock

  • El cartell de la segona edició de l'Arenal Sound a Vila-real (Castelló) ha confirmat els grups locals Friedrich, Montefuji i Plum i la banda valenciana Polock. Tots ells actuaran el 2 d'agost a partir de les 18.00 hores en la plaça enfront de l'Estadi de la Ceràmica, en la mateixa jornada que se celebra la II Arenal Sound Cup, amb 31 equips de futbol sala, bàsquet i hándbol.
Polock
Polock
MUSHROOM PILLOW
Polock

La jornada començarà les 11.00 hores, amb les competicions de la II Arenal Sound Cup Vila-real, que enfrontaran en el pavelló Bancaixa a 16 equips de futbol sala, huit de bàsquet i altres huit d'handbol, segons ha informat l'Ajuntament de Vila-real en un comunicat.

La regidora d'Esports, Silvia Gómez, el departament de la qual facilita els petos per a poder disputar els partits i les medalles per als premiats en cada modalitat esportiva, ha destacat l'èxit d'inscripcions registrat, ja que "s'han tornat a superar totes les expectatives, amb 103 grups de futbol sala, 50 de bàsquet i 23 d'hándbol apuntats, dels quals s'ha fet una selecció per a complir amb el màxim d'equips permesos".

Així mateix, Gómez ha subratllat la varietat dels llocs de procedència dels participants, "amb una àmplia representació de tot el país".

A la vesprada, a partir de les 18.00 hores, la plaça enfront de l'Estadi de la Ceràmica es convertirà en escenari dels concerts dels grups locals Friedrich, Montefuji i Plum, que actuaran acompanyats dels valencians Polock, banda que aporta el festival.

IMPORTANT OPORTUNITAT

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha destacat que "l'Arenal Sound suposa una important oportunitat per a donar a conéixer els nostres grups, ja que compta amb una àmplia repercussió internacional" i ha assegurat que "és per a nosaltres un orgull que les bandes locals participen en esta cita, en la qual a més d'actuar en igualtat de condicions que qualsevol grup arribat des de fora de la nostra província -atés que les actuacions són remunerades-, poden obrir-se moltes portes i aconseguir nous contractes, ja que quan parlem de músics no parlem només d'afeccionats, sinó de creadors i emprenedors que invertixen temps i recursos en la seua carrera musical".

Per la seua banda, l'edil de Relacions Institucions, Diego Vila, com a responsable de gestionar la participació de Vila-real en l'Arenal Sound, ha agraït al festival "el seu compromís amb Vila-real per segon any consecutiu per a acollir part de la programació" i destaca que esta cita "ajuda a seguir reforçant la imatge de Vila-real com a Ciutat de Festivals, Congressos i Esdeveniments i com a Ciutat de la Salut i l'Esport".

Així mateix, ha afirmat que "des de l'Ajuntament seguirem treballant i implicant-nos al màxim per a participar en un esdeveniment de tal magnitud i ja consolidat, que convertix la nostra província en l'epicentre de la música per a joves de tot el món" i ha animat tots els veïns a gaudir d'esta jornada de música i esport.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento