Comunitat Valenciana

Localitzen un paquet de 30 quilos d'haixix surant en la riba de la platja de Sant Joan d'Alacant

  • La Policia Nacional i la Policia Local d'Alacant han localitzat este divendres un paquet amb 30 quilos d'haixix surant en la riba de la platja de Sant Joan. Ha sigut un banyista qui ha donat l'avís a les 07.40 hores per la presència d'un paquet sospitós.

Segons ha informat en un comunicat la Comissaria de la Policia Nacional, dos dotacions de Policia Local i de Policia Nacional s'han personat i han comprovat que l'embalum sospitós tenia unes característiques similars a un bolic de substàncies estupefaents, per la qual cosa ha sigut confiscat i traslladat a dependències policials de la Comissaria d'Alacant.

La Unitat de Drogues i Crim Organitzat ha obert el paquet i s'ha comprovat que contenia haixix amb un pes aproximat de 30 quilograms.

La Policia Local d'Alacant ha iniciat un rastreig amb les seues embarcacions per la làmina d'aigua de la platja sense que s'haja localitzat cap altre paquet de droga fins al moment. La Udyco de la Brigada Provincial de Policia Judicial ha iniciat una investigació per a aclarir els fets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento