Comunitat Valenciana

Estudiants creen el 'Mareena Craft Beer Fest', primer Festival per a promocionar la cervesa de la Comunitat Valenciana

  • Onze alumnes del grau Lideratge en Emprenedoria i Innovació (LEINN) de la Universitat de Mondragón, en col·laboració amb ValenciaLAB, han creat el primer festival de la Comunitat Valenciana per a promocionar la cervesa artesanal de la Comunitat, el 'Mareena Craft Beer Fest', que se celebrarà a Benicàssim (Castelló) del divendres 28 al diumenge 30 de juliol, segons han informat Florida Universitària en un comunicat.
Organitzadors Mareena - infine Company grau leinn valència
Organitzadors Mareena - infine Company grau leinn valència
FLORIDA UNIVERSITARIA
Organitzadors Mareena - infine Company grau leinn valència

La fira, que es desenvoluparà en els cellers Carmelitano de Benicàssim, reunirà 10 marques de cervesa per a promocionar esta beguda de la Comunitat Valenciana. Així, els assistents podran degustar creacions cerveseres "tan peculiars" com a cervesa de llesca amb ou, taronja, o mànec, a més d'una gran varietat de llúpols i estils de cervesa.

L'entrada al recinte serà gratuïta i només es pagarà per consumir adquirint el propi got de l'esdeveniment, dissenyat en exclusiva per a l'ocasió, segons han afegit les mateixes fonts.

Per a açò, els estudiants han creat l'empresa INFINE, que s'ha realitzat per a "aprendre a emprendre". Sobre este tema, la Team Coach de LEINN, Cristima Serrano, ha explicat que amb estes accions empresarials, els estudiants aprenen amb la metodologia finlandesa Team Academy, "basada a aprendre fent i treballant en equip sobre el que els apassiona".

La cervesa artesanal és un sector que està experimentant "un gran creixement" i Espanya se situa al capdavant d'Europa en el desenvolupament de micro fàbriques, amb un increment en nombre d'empreses de prop del 1.600% entre 2008 i 2015. En este context, la Comunitat Valenciana és una de les majors productores a l'àmbit nacional però "no ocorre el mateix amb el seu consum". Per açò, és "importantíssima la seua promoció tant nacional com internacionalment", segons les mateixes fonts.

En este sentit, els joves organitzadors de l'esdeveniment han assenyalat que este micro sector en auge ha rebut amb "els braços oberts el naixement de Mareena, un agent extern a les cerveseres que ajude a difondre la cultura de la cervesa artesanal". "Estem molt satisfets per la resposta positiva dels productors quan els presentem la idea de promocionar amb estes fires les marques de referència a la Comunitat Valenciana", han afegit.

ÀMPLIA OFERTA GASTRONÒMICA

Els estudiants de LEINN han aconseguit reunir en este esdeveniment un total de deu marques valencianes de cervesa artesanal, entre elles, Castelló Beer Factory, IsanBeer, Tyris, La socarrada, Zeta Beer, Spingh, Antiga, Alegría, Olhöps i Tercer Tiempo. Mareena comptarà, a més, amb concerts de música en directe, foodtrucks amb diferents varietats gastronòmiques, una concentració de vehicles clàssics i una barra diferents opcions de beguda sense alcohol.

"La cervesa artesana i l'evolució del sector a l'àmbit mundial és una de les nostres inquietuds. Per açò este serà un projecte que desenvoluparem en profunditat durant el nostre viatge d'aprenentatge empresarial a la Xina i l'Índia el gener vinent de 2018", han explicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento