Comunitat Valenciana

El Consell celebra este cap de setmana el seu quart seminari de govern a Ademús

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, juntament amb la resta de membres del Consell, inicia este divendres, 21 de juliol, el Seminari de Govern - Estiu 2017 a Ademús (València), el quart que celebra l'Executiu valencià després dels de Morella, Torrevella i Sagunt.

El principal objectiu d'estes jornades de treball, que es perllongaran fins a diumenge que ve, és avaluar i fer balanç de la gestió duta a terme pel Consell durant els últims sis mesos i, al mateix temps, establir les noves prioritats per al pròxim semestre, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

D'esta manera, els membres del Govern autonòmic es reuniran per a posar en comú i actualitzar els compromisos adquirits pels seus departaments en l'anterior Seminari de Sagunt, celebrat l'hivern passat. Açò permetrà determinar quals s'han dut a terme i quals estan en procés d'execució, així com plantejar noves mesures per a impulsar l'acció de govern.

A Ademús s'estudiaran mesures per a incrementar l'eficàcia de l'Administració autonòmica en el marc dels objectius polítics fixats per l'Acord del Botànic, la qual cosa contribuirà a desenvolupar-los de forma òptima, han destacat.

PROGRAMA DE TREBALL

Les activitats del Seminari de Govern - Estiu 2017 s'iniciaran este divendres a la vesprada amb una reunió de treball en el col·legi públic Racó d'Ademús en la qual participaran tots els consellers.

Prèviament, al matí, el ple del Consell celebrarà la seua reunió setmanal en el Molí de la Vila d'Ademús, després de la qual el 'president' de la Generalitat visitarà la cooperativa Vircoop CV, situada en el polígon artesanal de Torre Baixa, i realitzarà una visita institucional a este municipi del Racó d'Ademús.

El dissabte es reprendran les jornades de treball del Consell, que es completaran amb una visita institucional al municipi de Cases Altes i amb una reunió amb la Mancomunitat de Municipis del Racó d'Ademús, per a abordar qüestions relacionades amb la despoblació, que se celebrarà en esta mateixa localitat i a la qual també assistirà la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra. A la vesprada es realitzarà una altra visita institucional al municipi de Castielfabib.

Les conclusions del Seminari de Govern - Estiu 2017 es presentaran el diumenge al matí en una roda de premsa que oferiran el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, en el Molí de la Vila d'Ademús.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento