Comunitat Valenciana

La parella localitzada morta a Guardamar es trobava de vacances i deixa dos fills menors

  • L'home i la dona que han sigut localitzats morts en la platja Els Tossals de Guardamar del Segura (Alacant) estaven de vacances en un càmping i tenien dos fills menors, un de 14 i un altre d'11 anys que han quedat baix la tutela dels servicis socials municipals en espera que els seus familiars es facen càrrec.

Segons han explicat fonts municipals, la parella es trobava de vacances en un càmping situat a uns 500 metres del lloc on han sigut trobats els seus cossos.

L'alcalde de la localitat, José Luis Sáez, ha declarat a Europa Press que es tracta d'una parella madrilenya d'uns 40 anys. Les primeres hipòtesis apunten a què haurien eixit a nadar a primera hora del matí malgrat l'estat de la mar, que este dimecres "estava molt picada" i que poden haver-se ofegat intentant arribar a la platja, ha agregat el primer edil.

L'avís del succés s'ha rebut a les 10.00 hores, segons ha informat el CICU, que ha desplaçat una unitat del servici d'ajuda mèdica urgent (SAMU), l'equip mèdic del qual solament ha pogut confirmar la defunció de les dos persones. L'autòpsia determinarà la causa de la mort.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento