Comunitat Valenciana

Detingut a Alacant un fugitiu des de 2014 que va intentar introduir 4.000 kg d'haixix a Espanya en un veler

  • La Policia Nacional ha detingut en la ciutat d'Alacant un fugitiu
El detingut acompanyat per un agent
El detingut acompanyat per un agent
CNP
El detingut acompanyat per un agent

buscat des de 2014 per la seua presumpta participació en l'intent d'introduir en la Península 4.000 quilos d'haixix a bord d'un veler. Se li imputa un delicte contra la salut pública.

La Comissaria Provincial detalla, en un comunicat, que, encara que va ser detingut en alta mar en possessió de la droga, va aconseguir evadir l'acció de la justícia i va desaparéixer durant prop de tres anys utilitzant la identitat d'una tercera persona.

L'operació s'ha desenvolupat de manera conjunta pels Grups Operatius de Resposta de la ciutat d'Alacant que ha permès la seua localització i arrest.

La Policia va tindre coneixement que el fugitiu podria estar en la ciutat i es va establir un dispositiu amb la informació que es posseïa per a determinar si es tractava del fugitiu.

La detenció es va dur a terme la setmana passada. Els agents van sorprendre al detingut, que es va identificar amb el Document Nacional d'Identitat d'una altra persona, en el moment en el qual eixia d'un dels domicilis que utilitzava per a amagar-se.

Les característiques fisonòmiques entre el subjecte víctima d'usurpació de la identitat i el fugitives eren "sorprenentment" semblants; si bé, malgrat el seu intent per confondre els agents, estos no tenien cap dubte sobre la seua identitat ja que la investigació sustentava la certesa que es trobava davant el fugitiu buscat.

Per açò, es va practicar la seua detenció, a més, per un delicte de falsedat documental en utilitzar el DNI d'una tercera persona per a identificar-se i intentar fer creure que es trobaven davant la persona equivocada.

L'home tenia tres reclamacions en vigor: dos cerques judicials i una ordre d'ingrés a la presó, tota elles vinculades amb la seua participació en varis de delictes de tràfic de drogues.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento