Comunitat Valenciana

Rescaten un home atrapat per una impressora industrial que li ha xafat el braç a Algemesí

  • Efectius de Bombers han rescatat un treballador al que una impressora industrial li havia atrapat el braç en una fàbrica d'arts gràfiques en el carrer Moliners de la localitat valenciana d'Algemesí. Com a resultat d'este accident laboral, l'home ha hagut de ser atès per aixafament d'avantbraç i luxació de muscle, segons han informat el Consorci Provincial de Bombers i el CICU.

Cap a les 11.15 hores d'este dimarts ha entrat avís al CICU en el qual s'alertabade un accident laboral en una fàbrica d'arts gràfiques d'Algemesí, pel qual una màquina d'imprimir li havia atrapat un braç a un treballador.

Una BUP, un sergent i un vehicle d'altura del parc de bombers d'Alzira s'han desplaçat fins a les intalaciones i han alliberat l'operari amb ajuda dels tècnics desmuntant la màquina. Amb tot, el servici s'ha perllongat duranta quasi cinc hores.

Igualment, s'ha mobilitzat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i un helicòpter medicalitzat. Els servicis mèdics han assistit el treballador per aixafament d'avantbraç i luxació de muscle.

L'operari, una vegada que ha sigut alliberat pels bombers, ha sigut traslladat en l'helicòpter medicalitzat a l'Hospital Intermutual de Levante, segons han indicat des del CICU.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento