Comunitat Valenciana

Justícia publica les notes dels exàmens de les 29 borses de treball temporal de la Generalitat

  • La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ha publicat en la seua pàgina web les qualificacions dels exàmens que es van dur a terme el passat 1 de juliol per a confeccionar 29 borses de treball temporal en l'Administració de la Generalitat.

Un total de 10.741 aspirants es van presentar a les proves que es van celebrar en els aularis del Campus de Tarongers Nord i Sud de la Universitat de València, en la Universitat Jaume I de Castelló i en l'Aulari II del Campus de Sant Vicent del Raspeig de la Universitat d'Alacant.

En les borses pertanyents al grup A1 s'ha avaluat a 5.281 persones (6 van ser excloses després de la celebració de l'examen per defectes de forma o entrega de l'exercici fora de termini) i en el grup A2 figuren les notes de 5.445 aspirants (amb 6 exclosos). La nota de tall perquè siguen considerats els mèrits en la segona fase de les proves s'ha fixat en 5.

A partir d'ara els interessats tenen un termini de deu dies per a presentar, via telemàtica, la documentació que acredite altres mèrits i formació per a configurar la seua posició definitiva en les borses de treball.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento