Comunitat Valenciana

La persona trobada calcinada en una habitatge de València és una dona russa de 32 anys

  • La persona trobada calcinada este diumenge en un habitatge del número 29 del carrer Marqués de Zenete de València és una dona de nacionalitat russa de 32 anys.

Així ho ha indicat este dimarts el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, en ser preguntat per este succés després de presidir la reunió del Grup de Treball de Seguretat en l'àmbit rural.

L'incident es va registrar este diumenge a la vesprada en una casa de València en la qual es va declarar un incendi. Una vegada sufocat, es va trobar el cadàver d'una persona que estava calcinat.

Moragues ha concretat que es tracta d'una dona russa, de 32 anys, i que s'està en espera de l'autòpsia. La Policia "no descarta res" i "s'investiguen totes les possibilitats". "Permeten-me que siga prudent respecte de la pròpia investigació", ha reclamat el delegat.

Preguntat per si la dona presentava signes de violència, ha indicat que "cal esperar els resultats de l'autòpsia". "La dona va aparéixer en una habitació que estava incendiada i caldrà veure el resultat de l'autòpsia per a veure la causa de la mort. Estem en la investigació i he de ser caut", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento