Comunitat Valenciana

Les aerolínies 'low cost' van incrementar un 15% els passatgers amb destinació a la Comunitat Valenciana al juny

  • Les aerolínies de baix cost, conegudes com 'low cost', van transportar a la Comunitat Valenciana durant el passat mes de juny un total de 688.429 passatgers procedents de l'estranger, la qual cosa suposa un creixement interanual del 14,9%.
Vueling
Vueling
EUROPA PRESS
Vueling

Així es desprèn de les dades publicades pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme sobre l'entrada de passatgers en companyies aèries de baix cost durant el mes de juny i acumulat 2017, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Concretament, les dades mostren que la Comunitat Valenciana va ser al juny, la tercera destinació espanyola quant a volum d'entrades de passatgers estrangers en companyies 'low cost', amb una quota del 14,5%, per darrere de Catalunya i Balears.

L'aeroport d'Alacant-Elx va rebre el 77,6% del total d'arribades a la Comunitat Valenciana per esta via, amb un total de 534.351 passatgers que van aterrar en vols de baix cost durant el passat mes de juny, la qual cosa suposa una pujada del 14% pel que fa al mateix mes de 2016.

Per la seua banda, l'aeroport de València va rebre el mes passat 154.078 passatgers internacionals per aerolínies de baix cost, un 18,1% més interanual.

Per mercats d'origen, el britànic se situa com el principal mercat, amb el 45,1% del total en companyies de baix cost i al juny va pujar un 15% interanual. A més distància es van situar Alemanya i Països Baixos, amb pesos respectius del 9% i del 8% i augments d'un 21,2% en el cas del mercat alemany i un 32,5% el dels Països Baixos.

DADES ACUMULADES GENER-JUNY

Durant els primers sis mesos de 2017, la Comunitat Valenciana ha rebut 3.059.038 passatgers internacionals entrats per aerolínies 'low cost', la qual cosa suposa una pujada del 16,4% respecte al mateix període de l'any passat.

Així, en el període gener-juny l'aeroport d'Alacant-Elx, que va rebre el 75,5% de les arribades a la Comunitat Valenciana en companyies aèries de baix cost, va aconseguir 2.310.574 passatgers, un 15,7% més que en el mateix període de 2016.

Per la seua banda, l'aeroport de València va rebre, fins al passat mes, 748.464 passatgers estrangers arribats per companyies 'low cost', xifra que suposa un increment del 18,5% interanual.

En este període, el Regne Unit va ser el principal mercat emetent el 44% dels passatgers en companyies de baix cost, i registra una pujada del 19,1% en el primer semestre pel que fa al mateix període de 2016. Els turistes procedents d'Alemanya van augmentar un 15% en este període i els procedents de Països Baixos un 22%.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento