Comunitat Valenciana

Amazon estudia instal·lar un centre logístic en el Parc Empresarial Tàctica de Paterna

  • L'Ajuntament ha emés un comunicat en el qual assegura que pot suposar la creació de llocs de treball i contribuir a la dinamització de l'economia local.
  • El consistori es mostra respectuós amb la política de comunicació de l'empresa i vol esperar que siga ella la que aporte els detalls d'esta possible operació.
  • L'alcalde de la població, Juan Antonio Sagredo, assegura que el municipi és "un verdader enclavament estratègic industrial".
Amazon oficines
Amazon oficines
AMAZON
Amazon oficines

La multinacional Amazon ha mostrat interés pel Parc Empresarial Tàctica, una de les 6 àrees empresarials del municipi valencià de Paterna, per als seus plans d'expansió a la Comunitat Valenciana i la instal·lació d'un centre logístic. Així ho ha indicat el consistori de Paterna en un comunicat en el qual es mostra "convençut" que "la instal·lació d'un nou centre de l'empresa nord-americana en sòl paterner pot suposar la creació de llocs de treball i contribuir a la dinamització de la nostra activitat econòmica", assenyalen.

Des de l'Ajuntament de Paterna valoren "molt positivament" la relació establida amb Amazon, on "la discreció, serietat i eficiència han imperat, donant com a resultat la possible arribada d'una de les empreses més importants del món a la nostra ciutat", destaquen. D'esta manera i "donada esta excel·lent relació i coordinació", des del consistori volen respectar la política de comunicació d'Amazon i esperar a què siga la multinacional la que aporte els detalls d'esta possible operació.

Sobre este tema, l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que és qui porta les negociacions amb les empreses que desitgen instal·lar-se en el municipi, ha ressaltat que "no és casualitat" que una empresa com Amazon s'haja interessat per Paterna per a la seua expansió perquè el municipi és "un verdader enclavament estratègic industrial, per situació geogràfica, infraestructures i servicis de les nostres Àrees Empresarials".

"Les nostres més de 1.400 empreses es veuran beneficiades amb la possible arribada d'una multinacional tan important com Amazon, i Amazon de totes elles", ha resolt Sagredo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento