Versión impresa

La Crida pel Finançament prepara un acte al setembre com a prèvia a la mobilització del mes d'octubre

  • La Crida pel Finançament Valencià ha creat dos comissions tècniques, una d'elles sobre formació en matèria de finançament i una altra per a abordar la celebració a València d'un acte al setembre, 'A la lluna de València, sense un cèntim a la butxaca', com a prèvia de la mobilització que tindrà lloc a l'octubre.

Segons ha explicat l'entitat -que aglutina un centenar d'organitzacions polítiques, socials, sindicals i associacions civils- en un comunicat, està treballant per a aconseguir una convocatòria "més àmplia, transversal i plural" de cara a eixa mobilització, perquè les circumstàncies polítiques i socials que van originar esta plataforma ciutadana "no han canviat" i cal seguir denunciant "este greuge cap al poble valencià".

Així mateix, l'assemblea ha decidit encarregar a un comité d'experts un informe a manera de dossier sobre la problemàtica del finançament valencià.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3093201/0/crida-pel-financament-prepara-acte-al-setembre-com-pr-via-mobilitzacio-mes-doctubre/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR