Comunitat Valenciana

Detingut un home a Torrevieja després d'agredir la propietària d'un domicili que li va sorprendre robant

  • La Guàrdia Civil ha detingut a Torrevieja (Alacant) un home de 35 anys per un suposat delicte de robatori amb violència i intimidació. L'autor va ser sorprès per la víctima mentre cometia un robatori en el seu domicili i, en comptes d'emprendre la fugida, la va prendre a colps amb la dona. El detingut ja ha ingressat a la presó per estos fets.
El detingut per la Guàrdia Civil
El detingut per la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL
El detingut per la Guàrdia Civil

La Comandància informa, en un comunicat, que es va tindre coneixement dels fets el diumenge, a primera hora del matí i que quan van arribar al lloc van veure una dona tirada en el passadís de la urbanització demanant auxili.

La dona va relatar als agents que va eixir de la seua casa per a anar a treballar però que, en arribar al carrer, es va donar compte que s'havia oblidat una clau i va haver de tornar.

No obstant açò, just en el moment de ficar la clau en el pany i obrir la porta, va traure el cap un home per la finestra de la seua casa amb un ganivet en la mà i amenaçant-la; la víctima va eixir corrent pel passadís de la urbanització "aterroritzada" i demanant auxili.

L'individu, lluny de fugir, va entrar a la casa per a arreplegar la motxilla on guardava el que havia robat i va eixir corrent darrere de la víctima. La va agafar del pèl, la va tirar al sòl i li va propinar una forta punyada en el cap, abans de fugir del lloc.

En eixe moment, va arribar la Guàrdia Civil. La dona va donar una descripció del seu agressor i, amb les dades els agents van intuir de qui es podia tractar.

L'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Torrevieja es va fer càrrec de les tasques d'investigació, com la presa d'empremtes, per a assegurar els detalls.

Per açò, este dilluns una patrulla de servici de seguretat ciutadana va localitzar l'autor pel carrer i el va detindre de forma immediata.

El detingut és un home espanyol de 35 anys, amb nombrosos antecedents delictius, que va eixir de la presó el passat mes de novembre, on ha tornat a ingressar després d'esta nova detenció per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento