Comunitat Valenciana

CCOO denuncia altes temperatures de més de 30 graus en tres centres de salut de la Fe

  • La secció sindical de CCOO de l'Hospital La Fe de València ha denunciat les altes temperatures de més de 30 graus que patixen pacients i professionals sanitaris en tres centres de salut del Departament de l'Hospital La Fe a Catarroja, Silla i Trinitat i en diversos espais de treball dels zeladors.

En un comunicat, el sindicat ha explicat que l'aire condicionat, "deteriorat pel temps i sense un manteniment adequat, ha castigant durament el personal durant les seues jornades però també als usuaris que reben atenció". "Estes condicions són especialment perjudicials per a persones altament sensibles a la calor com són embarassades, xiquets i ancians", ha alertat.

Segons CCOO, després de la seua denúncia la Direcció ha iniciat un procés de licitació d'aparells d'aire condicionat i s'ha compromès a "engegar-los com més prompte millor", encara que lamenten que de moment "no s'ha fet efectiu". Per açò, ha instat el centre sanitari a què estiga "en funcionament immediatament".

A més, el sindicat ha advertit que l'estat "deficient" dels sistemes de climatització en centres de salut "pot portar greus conseqüències, ja que són la majoria dels anys 90 i manquen d'un adequat manteniment".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento