CCOO denuncia altes temperatures de més de 30 graus en tres centres de salut de la Fe

CCOO denuncia altes temperatures de més de 30 graus en tres centres de salut de la Fe

  • La secció sindical de CCOO de l'Hospital La Fe de València ha denunciat les altes temperatures de més de 30 graus que patixen pacients i professionals sanitaris en tres centres de salut del Departament de l'Hospital La Fe a Catarroja, Silla i Trinitat i en diversos espais de treball dels zeladors.

En un comunicat, el sindicat ha explicat que l'aire condicionat, "deteriorat pel temps i sense un manteniment adequat, ha castigant durament el personal durant les seues jornades però també als usuaris que reben atenció". "Estes condicions són especialment perjudicials per a persones altament sensibles a la calor com són embarassades, xiquets i ancians", ha alertat.

Segons CCOO, després de la seua denúncia la Direcció ha iniciat un procés de licitació d'aparells d'aire condicionat i s'ha compromès a "engegar-los com més prompte millor", encara que lamenten que de moment "no s'ha fet efectiu". Per açò, ha instat el centre sanitari a què estiga "en funcionament immediatament".

A més, el sindicat ha advertit que l'estat "deficient" dels sistemes de climatització en centres de salut "pot portar greus conseqüències, ja que són la majoria dels anys 90 i manquen d'un adequat manteniment".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3092656/0/ccoo-denuncia-altes-temperatures-mes-30-graus-tres-centres-salut-fe/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios