S'amplia en 100.000€ les ajudes per a la rehabilitació térmica de finestres en habitatges de la Comunitat Valenciana

S'amplia en 100.000€ les ajudes per a la rehabilitació térmica de finestres en habitatges de la Comunitat Valenciana

  • L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha ampliat en 100.000 euros les ajudes destinades a la rehabilitaciótèrmica de finestres en habitatges de la Comunitat Valencianai l'adhesió de comerços i empreses instal·ladores, segons publica este dilluns el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Així, s'amplien estes ajudes destinades a la rehabilitació tèrmicade finestres en habitatges de la Comunitat Valenciana i l'adhesióde comerços i empreses instal·ladores en 100.000 euros, dins de lalínia pressupostària S6849000, Estalvi i eficiència energètica.

D'esta manera, amb este increment, el pressupost total per a esta convocatòria ascendix en conseqüència a 850.000 euros, segons les mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3092570/0/samplia-100-000-les-ajudes-per-rehabilitacio-termica-finestres-habitatges-comunitat-valenciana/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios