Comunitat Valenciana

Compromís diu que el PP pot demanar "els comptes que vullga" perquè el seu finançament és "completament correcte"

  • El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha assegurat este dijous que el PP pot "demanar els comptes que vullga sobre Compromís perquè el seu finançament "és completament correcte".
Fran Ferri en imatge d'arxiu
Fran Ferri en imatge d'arxiu
Europa Press
Fran Ferri en imatge d'arxiu

Ferri s'ha manifestat en estos termes en els passadissos del parlament valencià, en ser preguntat per les acusacions del portaveu del PP en el Congrés, Rafael Hernando, qui ha plantejat "seriosos dubtes" sobre la legalitat del finançament de la coalició valenciana.

"El PP va intentar portar-nos als tribunals per açò i els tribunals van dir que no pertocava a eixa interpretació", ha recordat el diputat, qui ha afegit que el Tribunal de Comptes també està auditant al partit, per la qual cosa senten "total tranquil·litat en este aspecte".

D'altra banda, Ferri s'ha dirigit a més la portaveu del PP en les Corts, Isabel Bonig -que s'ha reunit este dijous amb Hernando- i ha lamentat que haja perdut l'oportunitat de dir-li al 'popular' "com ha sigut el maltractament als valencians en tots els pressupostos".

Així, ha criticat que haja permès a Hernando dir que a la Comunitat "som uns catastrofistes" quant a inversions i finançament, al mateix temps que ha assenyalat que l'anunci del diputat sobre els 1.000 milions d'euros extra per a la Comunitat en 2018 és un intent de "repartir molles de pa" perquè l'autonomia seguirà estant mal finançada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento