Comunitat Valenciana

Mor el menor rescatat després de caure al mar des de les roques a Peníscola

  • El menor que va ser rescatat divendres passat després de precipitar-se des d'una zona de roques al mar i no poder eixir de l'aigua en la platja de la Porteta de la localitat castellonenca de Peníscola va morir este dimecres a la nit en l'Hospital General de Castelló, segons han informat fonts del centre hospitalari.

Respresentantes municipals de l'Ajuntament de Peníscola assistiran al funeral que se celebrarà dissabte que ve a Benicarló, localitat on residia el menor.

Des del consistori peñíscolano s'ha recordat que la zona on es va produir l'accident està senyalitzada com a zona prohibida per al bany i està sotmesa a la vigilància rutinària de la Policia Local i dels propis socorristes de la platja.

El rescat va tindre lloc divendres passat a la vesprada, sobre les 20.00 hores, després que els servicis de socorrisme reberen un avís a través del com se'ls comunicava que un menor havia caigut a l'aigua i no podia eixir pels seus propis mitjans. Fins a eixe lloc es va desplaçar una embarcació de socorristes, que va rescatar el menor del mar.

El jove va ser portat primer fins al port de la localitat, on li van practicar maniobres de reanimació fins que finalment va recuperar el pols i va ser desplaçat l'hospital en helicòpter donat el seu estat.

El menor romania ingressat en la UCI de l'Hospital General des que va ingressar divendres passat i va morir en la nit del dimecres com a conseqüència de les greus ferides que va patir, segons fonts hospitalàries.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento