Comunitat Valenciana

Detinguts a Alacant tres fugitius en 72 hores reclamats per diferents països

  • Agents de la Policia Nacional ha detingut a la província d'Alacant en menys de 72 hores tres fugitius reclamats per diferents països per diferents delictes, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.
Tres fugitius detinguts en 72 hores
Tres fugitius detinguts en 72 hores
CNP
Tres fugitius detinguts en 72 hores

Així, durant la nit del dilluns 3 de juliol, els agents van establir un dispositiu per a localitzar un home de nacionalitat hongaresa de 40 anys buscat en el seu país per delictes de tràfic il·lícit de drogues, narcòtics i substàncies psicotròpiques comesos en el seu país.

Els agents van aconseguir la seua detenció en l'aeroport d'Alacant-Elx i el van posar a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció en funcions de guàrdia de l'Audiència Nacional a Madrid.

Durant la vesprada de l'endemà, 4 de juliol, els mateixos agents van establir un altre dispositiu, esta vegada per a localitzar un home del Regne Unit de 40 anys, acusat de delictes d'explotació sexual de xiquets, pornografia infantil i violació comesos a Londres.

Pel que sembla, el detingut aprofitava quan la seua parella no es trobava en el domicili, per a agredir sexualment les filles d'esta. Està acusat de cometre sis fets delictius d'esta naturalesa amb penes previstes de 14 anys per tres agressions i cadena perpètua per les altres tres.

Els agents el van localitzar i van detindre a la localitat alacantina de Guardamar del Segura, posant-lo seguidament a disposició de l'Audiència Nacional a Madrid.

Passades 24 hores, els agents van rebre informació que un home irlandés de 33 anys, al qual li constava en vigor una ordre europea de detenció i entrega interessada per les autoritats del Regne Unit per delictes contra les persones es trobava en la província d'Alacant.

Les autoritats britàniques l'acusen, juntament amb altres dos persones, de cometre un assalt violent en un domicili a l'octubre de 2004. Els agents van localitzar i van detindre esta persona a Oriola Costa, i la van posar a la disposició de l'Audiència Nacional de Madrid.

Les tres detencions han sigut dutes a terme per agents del Grup de Delinqüència Violenta de la Comissaria Provincial d'Alacant, els qui, en el que va d'any, han practicat 16 ordres de detenció i entrega emeses per països amb els quals Espanya col·labora a nivell internacional, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento