Comunitat Valenciana

L'aeroport de Castelló augmenta un 80% la xifra de passatgers en la primera mitat de l'any

  • L'aeroport de Castelló ha augmentat un 80% la xifra de passatgers en la primera mitat de l'any respecte al mateix període de 2016, segons l'anàlisi de l'evolució de la instal·lació que s'ha realitzat en la reunió que han mantingut el secretari autonòmic de Turisme i president de la societat pública Aerocas, Francesc Colomer, amb el director d'Edeis Aeroport de Castelló, Alexander Schroll, i el director general d'Aerocas, Joan Serafí Bernat.
REUNIÓ PER A ANALITZAR L'EVOLUCIÓ DE L'AEROPORT
REUNIÓ PER A ANALITZAR L'EVOLUCIÓ DE L'AEROPORT
GENERALITAT
REUNIÓ PER A ANALITZAR L'EVOLUCIÓ DE L'AEROPORT

Segons ha informat Alexander Schroll, en els sis primers mesos del present any es comptabilitzen 72.990 usuaris, enfront dels 40.393 de la primera mitat de 2016. En el passat mes de juny, es van registrar 15.300 passatgers, enfront dels 9.719 de juny de 2016. El director de l'aeroport també ha destacat que s'ha depassat la xifra de 200.000 viatgers des de l'inici de les operacions regulars al setembre de 2015.

Sobre este tema, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha manifestat que l'evolució de les xifres "ens fa ser, des de la humilitat i la prudència, optimistes respecte al futur de les instal·lacions".

Colomer ha destacat l'estratègia conjunta que desenvolupen l'aeroport, els empresaris i l'Agència Valenciana del Turisme per a l'obertura de nous mercats. En este sentit, ha recordat que a partir de novembre l'aeroport disposarà d'una nova ruta regular, operada per Ryanair, que enllaçarà amb la localitat polonesa de Poznan.

D'altra banda, Alexander Schroll ha traslladat a Colomer que l'aeroport incrementarà pròximament els seus servicis als viatgers amb l'obertura d'un establiment comercial 'duty free' en la zona per a embarcar. L'aeroport ja acull en l'actualitat dos cafeteries, un quiosc, dos punts de venda de productes locals, una agència de viatges, dos empreses de lloguer de vehicles i una de lloguer de vivendes vacacionals, a més de l'oficina d'informació turística.

Així mateix, des de divendres passat està en marxa el projecte 'Sala 30'0', que inclou una galeria d'art amb obres cedides pel Museu d'Art Contemporani de Vilafamés i una representació escultòrica emplaçada en la planta baixa de la terminal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento