Comunitat Valenciana

Bioparc rep per seté any consecutiu el Certificat d'Excel·lència de TripAdvisor

  • Bioparc ha rebut per seté any consecutiu el Certificat d'Excel·lència de TripAdvisor, que es concedix com a reconeixement a aquells establiments que han obtingut de manera constant bones opinions dels viatgers al llarg de l'any anterior, segons ha informat el parc en un comunicat.
Naix la cinquena gasela Mhorr
Naix la cinquena gasela Mhorr
BIOPARC
Naix la cinquena gasela Mhorr

De fet, este mateix portal ho reconeixia com un dels millors parcs d'animals del món i en 2015 va entrar en el 'Saló de la Fama' per haver obtingut el Certificat d'Excel·lència cinc anys consecutius.

Este reconeixement té "especial importància" perquè TripAdvisor és la major web de viatges del món i són els comentaris de milers d'usuaris i viatgers els que determinen la seua concessió. Tot açò significa per a València comptar amb "un atractiu turístic diferencial" com és Bioparc que, unit a l'oferta mediambiental existent amb l'Albufera, el Jardí del Turia, el Botànic o les platges, entre d'altres, complementa i posiciona a la ciutat amb una proposta d'oci diferent i compromesa amb la naturalesa.

De fet, fins a hui han visitat el parc d'animals més de 4,5 milions de visitants de tot el món que han tingut "l'oportunitat de viure una autèntica incursió en la naturalesa salvatge i després compartir-la". "I és això el que ha contribuït a l'obtenció de reconeixements tan importants com este", han destacat.

COMPROMÍS AMB LA CONSERVACIÓ

Bioparc és "una reserva de vida salvatge" on es desenvolupen més de 40 Programes de Conservació (EEP) d'espècies amenaçades. Fruit d'este esforç internacional, moltes de les cria nascudes en estos anys han sigut traslladades a altres institucions per a complir eixa missió de ser "reserva genètica" i col·laborar a preservar la biodiversitat del planeta, segons les mateixes fonts.

Estos dies podem contemplar en la sabana africana un grup de Gaseles Mhorr juntament amb una cria nounada i d'altres que van vindre al món fa uns mesos dins del seu EEP. Esta espècie es va extingir en estat silvestre i s'ha salvat gràcies a la intervenció dels zoològics i parcs que a més l'estan reintroduïnt en el seu hàbitat. Ara es pot contemplar esta bella espècie al natural i saber que no quedarà relegada als llibres com a tantes espècies que han desparegut del planeta.

També en conservació la implicació de Bioparc va més enllà, ja que és fonamental actuar in situ, en els llocs on són originàries les diferents espècies. Bioparc ho fa a través de la Fundació Bioparc, participant en nombrosos projectes internacionals.

Així, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Girafa, Bioparc va donar 1 euro per cada visitant que va comprar la seua entrada en la taquilla del 21 al 25 de juny, a més d'un 10% de les vendes de les seues botigues en elements que representaven esta espècie, al qual s'unix les aportacions dels visitants depositades en els llocs habilitats. En total es van recaptar 4.384 euros que, sens dubte, tindran una important fi conservacionista.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento