Comunitat Valenciana

Monterde agraïx a l'equip de Ribó el suport i diu que tornarà a la Universitat després de ser cessat de Las Naves

  • El fins ara director gerent de Las Naves, Rafael Monterde, cessat arran de les informacions publicades que el vinculaven amb l'organització que suposadament va desviar fons de l'ajuda al Tercer Món en l'anomenat 'cas Cooperació', ha agraït a l'equip de govern de l'Ajuntament de València, dirigit per Joan Ribó, el suport a la seua gestió, i ha anunciat el seu retorn a la Universitat, lloc que va deixar temporalment.

Així ho ha manifestat en un comunicat després d'haver rebut l'escrit oficial per part del regidor d'Innovació i Gestió del Coneixement, Jordi Peris, en el qual se li ha informat del seu cessament, una decisió adoptada hui.

Monterde ha expressat el seu sincer agraïment a l'equip de govern de l'Ajuntament de València per "l'oportunitat que a l'octubre de 2015 em va brindar per a liderar este emocionant projecte de transformació des de la innovació que ara anomenem Las Naves".

Especialment, s'ha dirigit l'alcalde, Joan Ribó, "que des del primer moment ha mostrat, tant públicament com personalment, el seu suport a la meua gestió". "Vaig deixar temporalment el meu lloc en l'Universitat per un projecte il·lusionant: crear un Centre d'Innovació Urbana des del qual desenvolupar iniciatives i acompanyar processos nous a la ciutat mitjançant el coneixement i la tecnologia, capaces de transformar la realitat del nostre entorn i contribuir a fer de València un lloc més sostenible, més equitatiu, més inclusiu i culturalment més actiu", ha relatat.

En esta línia, recalca que no va començar des de zero sinó "amb l'experiència prèvia i els recursos de tres institucions municipals: la Fundació InnDEA, València CREA i l'Observatori per al Canvi Climàtic". "Tot un repte professional i personal on posar en pràctica coneixements i experiències adquirides en altres espais i amb altres actors", explica, per a assegurar que no han sigut "poques les dificultats en el camí".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento