Comunitat Valenciana

Mor un banyista en El Postiguet després de patir una parada cardiorespiratòria

  • Un home, de nacionalitat sueca i 62 anys, ha mort este dilluns en la platja del Postiguet (Alacant) després de patir una parada cardiorespiratòria, segons ha informat este dilluns la Regidoria de Seguretat.

La Unitat de Platges de la Policia Local ha informat que el succés s'ha registrat sobre les 11.15 hores quan diverses persones que es trobaven en l'aigua han vist com l'home s'ha esvaït.

En eixe moment, els banyistes més propers ho han tret de l'aigua amb ajuda del socorrista que ha començat a realitzar-li les maniobres de reanimació perquè estava en parada cardiorespiratòria. Una ambulància del servici d'ajuda mèdica urgent (SAMU) s'ha acostat el lloc i han continuat realitzant-li durant més d'una hora maniobres de reanimació.

L'home ha sigut traslladat a l'hospital, encara que finalment ha mort. En el moment dels fets onejava bandera verda en la platja.

Els agents han acompanyat la seua dona, que estava també en la platja, fins al centre hospitalari i han fet les gestions per a comunicar l'ocorregut al consolat suec.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento