Comunitat Valenciana

Presó per al presumpte parricida de Paterna, que s'acull al seu dret a no declarar davant la jutgessa

  • S'investiga el detingut per dos delictes d'assassinat amb la circumstància agreujant de parentiu.
  • Segons els veïns, era "una cosa que es veia vindre" perquè a esta persona "se li anava el cap i feia coses que no eren molt normals".
  • Hi havia antecedents per "conflictivitat", "renyines contínues" i intents d'agressió amb anterioritat, tal com va explicar el delegat del Govern.
Agents de Policia en el lloc del succés a Paterna
Agents de Policia en el lloc del succés a Paterna
EUROPA PRESS
Agents de Policia en el lloc del succés a Paterna

El jutjat d'Instrucció 6 de Paterna (València) ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home de 35 anys detingut divendres passat com a presumpte autor de la mort per tirs amb una escopeta de caça dels seus pares, de 73 i 72 anys, en el domicili que compartien en la localitat. Segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la jutgessa investiga el detingut per dos delictes d'assassinat amb la circumstància agreujant de parentiu. Durant la seua compareixença este diumenge davant la instructora, l'home es va acollir al seu dret a no declarar.

Els fets van ocórrer sobre les 2.40 de la matinada del divendres quan el detingut presumptament va disparar els seus progenitors de 73 i 72 anys en el domicili familiar del Passatge Marroca, de la localitat valenciana, en el qual residien els tres.

Veïns del suposat parricida van assegurar als mitjans que el succeït era "una cosa que es veia vindre" perquè a esta persona "se li anava el cap i feia coses que no eren molt normals". L'home patia problemes, fins al punt que els pares el tancaven a les nits, i havia provocat altres incidents. Alguns dels veïns li atribueixen l'autoria de dos incendis que havia patit la casa familiar, un d'ells recentment i un altre fa uns anys.

El delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, va explicar que en este cas hi havia antecedents per "conflictivitat", "renyines contínues" i intents d'agressió amb anterioritat mentre que des del consistori es va assegurar que els Servicis Socials van aconsellar els pares del presumpte parricida el seu internament en un centre del municipi, però van rebutjar eixa possibilitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento