Comunitat Valenciana

El Consell aprova l'augment de el 1% dels sous dels treballadors de la Generalitat i el sector públic

  • El ple del Consell ha aprovat este divendres l'actualització de les retribucions del personal al servici de la Generalitat i del sector públic valencià, que s'incrementen un 1% en este exercici. La Generalitat ha adoptat l'acord tres dies després que el Govern haja aprovat els Pressupostos Generals de l'Estat.

La Llei de Pressupostos de la Generalitat per a 2017 establix en la seua disposició transitòria tercera que les previsions contingudes relatives al règim i condicions retributives del personal al servici de la Generalitat i el seu sector públic s'adequaran a les normes que s'incloguen en la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per a 2017.

El Consell "considera prioritària la tasca desenvolupada pel personal al servici de l'Administració valenciana, dins de la seua aposta per un servici públic de la màxima qualitat, per la qual cosa resulta convenient que els empleats públics puguen disposar de l'actualització salarial que els correspon per a este exercici", ha indicat l'administració valenciana.

De fet, el pressupost de despesa de la Generalitat per a l'exercici 2017 ja contemplava, dins de l'apartat de despeses diverses, la dotació de crèdit necessària per a aplicar este increment retributiu de el 1%, per la qual cosa existix crèdit necessari per a fer front a estes necessitats, que es van dotar expressament.

PUBLICACIÓ DE LES NOVES TAULES RETRIBUTIVES

Així mateix, el ple del Consell ha aprovat la publicació de les noves taules retributives per al personal al servici de la Generalitat i del seu sector públic, una vegada aplicat l'increment salarial de l'1%, amb efectes des de l'1 de gener de 2017.

La mesura suposa un import conjunt de 66,7 milions d'euros entre el personal de l'Administració i institucions estatutàries, el sector públic, universitats i personal de centres concertats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento