Comunitat Valenciana

Moragues confirma que hi havia antecedents per conflictivitat i renyines contínues en el cas de Paterna

  • El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha confirmat este divendres que hi havia "indicis" que el jove detingut com a presumpte autor del parricidi dels seus pares a Paterna (València) patia algun tipus de trastorn mental i que hi havia antecedents per "conflictivitat", "renyines contínues" i intents d'agressió amb anterioritat, en un cas que ha qualificat de violència domèstica.
Detingut un home a Paterna per matar els seus pares
Detingut un home a Paterna per matar els seus pares
EUROPA PRESS
Detingut un home a Paterna per matar els seus pares

Moragues ha indicat que sobre l'una de la matinada una veïna va ser la que va avisar la Policia després de sentir tirs en l'habitatge contigu. El presumpte autor dels fets, de 35 anys, ha sigut detingut com a presumpte autor de la mort dels seus pares, de 72 i 73 anys, i s'està investigant "què li va passar pel cap, per què va disparar els pares amb l'escopeta que tenien en el domicili".

"Era un xic amb problemes personals", ha dit, i ha assenyalat que això pot haver provocat el doble homicidi. "Es tindrà a veure si necessitava tractament psiquiàtric o no" i la responsabilitat penal que tinga, ha afegit, i ha afirmat que seran els especialistes els que ho establisquen. "Però és una cosa que véiem vindre en el sentit que hi havia hagut antecedents i la conflictivitat i renyines eren contínues", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento