Comunitat Valenciana

La CVMC establix criteris de transparència o de preu màxim per minut d'emissió per a l'adquisició de continguts

  • VALÈNCIA, 29 (EUROPA PRESS)
Imatge d'un dels estudis de Canal 9 buit després del tancament de RTVV
Imatge d'un dels estudis de Canal 9 buit després del tancament de RTVV
EUROPA PRESS
Imatge d'un dels estudis de Canal 9 buit després del tancament de RTVV

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat este dijous el document que regularà el procediment per a la presentació i contractació dels projectes de producció associada destinats a integrar-se en la graella tant de la televisió, com de la ràdio i dels mitjans digitals. Per a la tramitació d'estos projectes, es tindrà en compte la inclusió de garanties de transparència o els preus màxims per minut.

Segons ha explicat la Corporació en un comunicat, el document regula els diferents aspectes d'este procediment, com per exemple els criteris generals de selecció, la comissió d'estudi i valoració de projectes, les garanties de transparència en la selecció i contractació o les condicions econòmiques del contracte, entre d'altres. El document també arreplega els preus màxims per minut detallats per tipus de format. El procediment serà publicat en el lloc web de la CVMC.

En la sessió que ha celebrat el Consell Rector este dijous, ha acordat també el nomenament de Carolina Marín González com a responsable de la Direcció d'Administració de la CVMC. El nomenament s'ha produït després d'un procediment públic de selecció. Marín ocupava des de març de l'any 2005 la Direcció Financera i de Recursos Humans de la Ciutat de la Llum d'Alacant, han indicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento