Comunitat Valenciana

Metrovalencia ofereix els dies 1 i 2 de juliol servicis mínims del 70% per les parades en el tramvia

  • Les parades anunciades es portaran a efecte en diverses franges horàries en les línies 4, 6 i 8.
  • Des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana han lamentat "les molèsties que puguen ocasionar estes mesures".
  • Els usuaris poden trobar tota la informació sobre aquestes parades al telèfon d'atenció, Internet i xarxes socials.
Estación de Marítim-Serrería de Metrovalencia
Estación de Marítim-Serrería de Metrovalencia
GVA
Estación de Marítim-Serrería de Metrovalencia

Metrovalencia oferirà uns servicis mínims del 70% durant les parades parcials convocades els dies 1 i 2 de juliol pels sindicats en el tramvia. Les parades anunciades es portaran a efecte en la franja horària compresa entre les 10.30 a 12.30 hores i de 19.00 a 21.00 hores el dissabte, i les 11.00 a 13.00 i de 19.30 a 21.30 hores el diumenge en les línies 4, 6 i 8.

La Direcció General de Treball ha dictaminat, com a servicis essencials mínims, que es produïsquen el 70% de les circulacions ordinàries regulars dels tramvies durant les parades. Des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) han lamentat "les molèsties que puguen ocasionar estes mesures, derivades de les parades convocades pels sindicats", expressa l'organisme en un comunicat.

Els horaris d'estos servicis estan a la disposició dels usuaris en les instal·lacions i estacions de Metrovalencia, en el telèfon gratuït d'atenció al client 900 46 10 46 i en el web www.metrovalencia.es, a més de poder establir comunicació a través de les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento