Comunitat Valenciana

Rafa García diu que "el nou PSPV tindrà una Secretaria LGTBI per a donar la veu que mereix a este col·lectiu"

  • El precandidat a la Secretaria General del PSPV, Rafa García, ha anunciat que "el nou PSPV tindrà una Secretaria LGTBI per a donar la veu que mereix a este col·lectiu, i respondre a les seues principals demandes".
Rafa García proposa una secretaria LGTBI en el PSPV
Rafa García proposa una secretaria LGTBI en el PSPV
CANDIDATURA RAFA GARCÍA
Rafa García proposa una secretaria LGTBI en el PSPV

En un comunicat, ha assenyalat que un dels principals objectius d'esta nova secretaria serà "fomentar la visibilitat i promoure mesures legislatives que combaten la desigualtat i la discriminació en tots els seus àmbits".

El precandidat ha explicat que este nou departament promourà "una acció coordinada amb el Parlament Europeu, Comissió Europea, governs nacionals, autonòmics, provincials i locals, per a l'adopció d'un conjunt de mesures per a la lluita contra la discriminació". Així mateix, ha destacat que el partit "buscarà que la Llei per Delictes d'Odi i la Llei pels Drets de les Persones LGTBI siguen una realitat a la Comunitat Valenciana".

La nova Secretaria LGTBI del PSPV, ha continuat, promourà la creació de programes de detecció d'actituds discriminatòries en els centres educatius, i es proposarà la creació d'un Consell Autonòmic contra els delictes d'odi per a l'assessorament i col·laboració institucional.

A més, es dissenyaran estratègies d'inserció laboral i igualtat d'oportunitats, s'incentivarà als sindicats i empreses per a crear campanyes de sensibilització, i s'impulsaran clàusules d'inclusió de la diversitat en els convenis col·lectius.

"Realitzarem polítiques de visibilització transgènere i intersexual, evitant tractaments en contra de la voluntat de les persones, i protegint especialment els menors d'edat transsexual", ha recalcat Rafa García.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento