Comunitat Valenciana

Quatre detinguts a Elx per agredir un jove al que van identificar amb l'extrema dreta

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en Elx (Alacant) quatre joves d'entre 19 i 24 anys, als quals atribuïx un delicte d'odi, agressió i lesions contra un altre jove que portava una samarreta amb el lema 'Antídot', una paraula relacionada amb l'extrema dreta. Els fets, segons la Comissaria local d'Elx, es van cometre durant la matinada del dia 11 de juny en una zona de copes del centre de la ciutat.

La víctima, de 28 anys, en eixir d'una de les tavernes, va començar a ser increpat per un dels autors per portar posada una samarreta amb la paraula 'Antídot', paraula per la qual van deduir que era d'ideologia d'extrema dreta.

A més, un dels detinguts suposadament es va acostar a la víctima cridant-li 'nazi' i li va ordenar que es llevara la samarreta, al qual el jove es va negar. A partir d'ací, els quatre detinguts van començar a propinar-li patades i punyades fins a tirar-ho al sòl, mentre li cridaven que pertanyien a un grup anti-nazi. Finalment, quan van aconseguir trencar-li la samarreta es van donar a la fuga.

La detenció ha sigut executada per funcionaris de la Brigada Local de Seguretat Ciutadana en col·laboració amb la Brigada d'Informació, que van identificar, arran de la denúncia de la víctima i amb les dades aportades per ella i per altres testimonis, els autors de l'agressió.

La víctima va referir que la samarreta objecte de l'agressió va ser un regal de fa molt de temps i que desconeixia si la paraula 'Antídot' pertanyia cap ideologia política.

Els quatre joves detinguts mancaven d'antecedents policials ni d'antecedents relacionats amb la pertinença d'algun d'ells a algun grup d'ideologia radical.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento