Comunitat Valenciana

Iglesias trasllada a Estañ que Podem serà un dels "actors clau del canvi" a la Comunitat

  • Iglesias i Estañ s'han reunit hui en Madrid per a intercanviar anàlisi sobre el futur polític tant valencià com en l'àmbit estatal.
  • Durant el seu encontre han parlat sobre la proposta d'Auditoria del Botànic i sobre el paper de Podem en la segona meitat de la legislatura.
  • "Per a mantindre oberta la finestra per a transformar Espanya, és fonamental que el canvi valencià s'aprofundisca", ha valorat Iglesias.
Reunió d'Antonio Estañ i Pablo Iglesias
Reunió d'Antonio Estañ i Pablo Iglesias
PODEMOS
Reunió d'Antonio Estañ i Pablo Iglesias

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha traslladat este dimecres al secretari general de Podem, Antonio Estañ, que este partit polític serà un dels "actors clau del canvi" a la Comunitat Valenciana en 2019. Iglesias i Estañ s'han reunit hui en Madrid per a intercanviar anàlisi sobre el futur polític tant valencià com en l'àmbit estatal.

Després de la trobada, Estañ ha manifestat que han intercanviat "valoracions" sobre quin ha de ser el paper de Podem en esta segona meitat de la legislatura del canvi valencià i sobre com es planteja l'escenari estatal després de la moció de censura, que també reobri la possibilitat de canvi en el Govern central.

"Era una primera reunió cordial per a intercanviar anàlisi", ha dit Estañ, per a agregar que li ha comentat també la proposta valenciana d'Auditoria del Botànic "per a recuperar la pressió i la participació de la societat civil en el govern del canvi". Al seu juí, "per a mantindre oberta la finestra per a transformar Espanya, és fonamental que el canvi valencià s'aprofundisca, que demostrem que treballem en les institucions millor que el PP i que som capaços de millorar la vida de la gent".

Per la seua banda, Iglesias li ha traslladat a Estañ el seu interés per l'escenari valencià. "Una vegada sobrepassat l'ecuador de la legislatura, la consolidació del canvi és fonamental en una comunitat que ha viscut la cara mes sinistra de la gestió del PP". "Pel que fa a Podem no hi ha dubte que va a mantindre's com un dels actors claus del canvi en el País Valencià en 2019", ha valorat Iglesias.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento