Comunitat Valenciana

El PPCV convoca per al dimecres el Comité Executiu que ha de nomenar la gestora en el PPVAL amb la presència de Maillo

  • El PPCV ha convocat per a este dimecres a les 19.00 hores el Comité Executiu Regional que haurà de nomenar la gestora en el PP de la província de València, segons han confirmat fonts del partit, que han afegit que en ella estarà present el coordinador general del PP i responsable d'Organització, Fernando Martínez-Maillo.

Precisament Maillo i la presidenta dels 'populars' de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, van acordar a mitjan mes la creació d'una gestora provisional en el PP de la província de València, que serà presidida pel diputat en el Congrés i exalt càrrec de la Generalitat, Rubén Moreno.

La decisió de crear una gestora que dirigisca el partit, fins ara liderat en la província per Vicente Betoret, va ser presa davant la impossibilitat de les candidatures del propi Betoret i de la portaveu del PP en la Diputació de València i aspirant a liderar el provincial, Mª Carmen Contelles, de posar-se d'acord per a conformar el comité encarregat de convocar el congrés provincial.

El partit espera que amb la gestora els ànims es calmen i, una vegada torne la tranquil·litat, poder convocar el conclave i que les bases puguen triar al nou president provincial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento