Comunitat Valenciana

Fuset condemna l'atac amb amoníac en una revetla fallera i avisa que "res justifica" estes agressions

  • El regidor de Cultura Festiva en l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha condemnat este dilluns l'atac amb amoniaco a una dona i un xiquet en la revetla de Sant Joan que celebrava la Falla L'Alguer - Enginyer Rafael Janini, del sector Algirós, dissabte passat a la nit, i ha avisat que encara que "són dos caps de setmana que s'entén que hi ha molèsties, res, res absolutament justifica eixes actituds. Un vàndal és un vàndal", ha sentenciat.

Així ho ha manifestat durant la presentació de la Gran Fira de València 2017, en ser preguntat per l'incident ocorregut durant la nit del passat dissabte, quan algú va llançar amoniaco en plena celebració d'una revetla que va impactar principalment sobre una dona, a la qual li va caure en cara i ulls, i un xiquet.

El també president de la Junta Central Fallera (JCF) ha fet una "crida a la solidaritat amb eixa comissió fallera que s'ha vist atacada i especialment amb eixes dos persones, una mare i un xiquet que es van veure afectats".

Fuset ha aprofitat per a "demanar el màxim respecte i comprensió mútua entre totes les parts, perquè òbviament són dos caps de setmana que s'entén que hi ha molèsties però res, res absolutament justifica eixes actituds", ha subratllat.

En este sentit, ha apuntat que "un vàndal és un vàndal i és igual en quina posició estiga. En este cas, l'atac ha sigut enfront d'uns fallers, dos persones que participaven d'una revetla de Sant Joan, però un vàndal és un vàndal, un delinqüent és un delinqüent i el que desig és que es puga trobar als responsables", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento